Sunde hunde godbidder : vi har lavet en kæmpe guide omkring godbidder til hunden


Har du fået en hvalp eller er der en lille ny på vej. Er du i tvivl om hvad du skal købe af sunde hunde godbidder så fortvivl ej. Vi synes også det kan være en jungle når vi skal finde godbidder til vores Dogue de Bordeaux. Der findes mange rigtig gode producenter af godbidder og der er mere og mere fokus på hunden får den rigtige næring. Vi har scannet nettet for vores favorit butikker og lavet en guide til dig med godbidder. Vi håber det kan hjælpe dig lidt på vej til at finde de rigtige godbidder til lige præcis din hund.

Vi skal jf reglerne oplyse om at denne artikel indeholder (annonceindhold)

Vi har dykket godt og grundigt ned i markedet for godbidder og derfor vil det være fordelagtigt for dig at bruge menuen så du finder præcis det du søger.

Godbidder til hunde

Godbidder til hunde kan være et vidt begreb. Der kan være rigtig mange hensyn at tage til den enkle hund og derfor er der også et kæmpe udvalg. Det store udvalg betyder også at du som hundeejer kan blive ekstrem forvirret for hvad skal du egentlig vælge ?

Vi har selv prøvet lidt forskelligt med vores Franske Mastiff men hvad der er rigtigt for vores hund behøver ikke være rigtigt for dig og din hund. Vi vil dog opfordre dig til altid at købe en ordentlig kvalitet fordi din hund fortjener det.

Din hund vil formentligt spise lige hvad du byder den, men sørger du for godbidder af kvalitet får din hund en sund og ordentlig næring og det betyder trivsel og øget livskvalitet. I sidste ende betyder ordentlig mad bedre velvære for dig og hunden.

Sådan ser det ud når man får sin pakke hjem med godbidder

Bedste godbidder til hundetræning

Når du skal til hundetræning er det ultimativt at medbringe godbidder. Hunden elsker det og det giver så god mening med belønninger til de kære firbenede. Der findes rigtig mange produkter men som udgangspunkt anbefaler vi at godbidderne til dette formål er let fornøjelige.

Du kommer rigtig langt med lækre godbidder til din hund under oplæring. Hunden er sjovt nok væsentligt bedre til at samarbejde når de venter lækre snacks. Uanset hvilken slags godbidder du vælger til din hundetræning anbefaler vi at du vælger en ordentlig kvalitet. Køber du billige godbidder er der tit og ofte en masse tilsætningsstoffer tilsat og på sigt er det ikke optimalt for din hund.

Hertil er det også vigtigt at godbidderne du giver til din hvalp er let fordøjelige således at der ikke kommer for meget ventetid f.eks under en hundetræning.

Vi variere lidt med godbidder til vores egen hund men lige i øjeblikket har vi forelsket os lidt i disse godbidder fra Essential.

Det er en lille snittet snack tilberedt med hjort og and. Det er som Essential selv beskriver det ren luksus men vi synes vores hund fortjener det absolut bedste.

Træningsgodbidder til hvalpe

Når du har fået en lille hvalp åbner der sig en helt ny verden for hunden. Det er derfor vigtigt når du træner at du forkæler og belønner din hvalp så den får nemmere ved at udvikle sig og samarbejde med dig. Hunden elsker at blive forkælet og belønnet, så godbidder til en hvalp er absolut at anbefale.

Først og fremmest har en hvalp jo sine begrænsninger for den er lille og den spiser ikke så meget som en voksen hund. Du skal derfor begrænse hvor mange godbidder du giver din hund. F.eks kan du hvis du er i tvivl give din lille hvalp max 10 % godbidder og resten skal så være hundefoder. I hvertfald er det vigtigt du finder en balance så godbidderne ikke pludselig er overvægt i hundens daglige måltider.

Hertil er det også vigtigt at godbidderne du giver til din hvalp er let fordøjelige således at der ikke kommer for meget ventetid f.eks under en hundetræning.

Luksushund har en masse spændende godbidder til dig som har fået en hvalp. Hjemmesiden byder i øvrigt på et hav af udvalg til dig med en lille hvalp. Det kan anbefales at kigge mere på luksushund hvis du skal inspireres.

Bløde godbidder

Der findes rigtig mange producenter af henholdsvis hundefoder og ikke mindst godbidder. Derfor er det også naturligt at der findes et hav af godbidder på markedet. Det ene skal absolut ikke udelukke det andet og vi vil ikke favorisere de enkle mærker fremfor de andre.

Vi har selvfølgelig vores egne foretrukne mærker men det er ikke ensbetydende med de nødvendigvis passer bedre til din hund og dine behov. Vores udgangspunkt er vi ønsker at fremvise så stort et udvalg som muligt så du som hundeejer har noget at vælge mellem.

Vi har derfor fundet et leverandør frem som har et kæmpe udvalg af godbidder samlet et sted. Det giver dig et bedre overblik uden du skal navigere rundt blandt flere hjemmesider. Angående bløde godbidder er “OS med kæledyr” er en af dem med det største udvalg indenfor “bløde” godbidder.

Godbidder til hunde med allergi

Når det kommer til hunde med allergi er der flere producenter som udvikler godbidder som er velegnet til hunden. F.eks Specific er stærke på området og her finder du hel sikkert kvalitetsfoder samt godbidder til din hund med allergi.

Specific er super velegnet til hunde som ligeledes har fordøjelsesproblemer.

Specific har flere produkter til hunden med allergi. De er virkelig stærke indenfor deres område. Dog er det altid værd at snakke med din dyrlæge hvis du er i tvivl om hvad der er godt for din hund.

Sunde godbidder

Der findes et hav af godbidder og det kan være en hel jungle at komme igennem. Tit og ofte når vi får hund er det lidt tilfældigt hvad vi ender med at fodre vores hund med. Det kan være der hvor du har købt hunden du har fået anbefalinger og så følger du dem.

Det kan også være du kender andre med hund og lytter til deres anbefalinger. Det er dog vigtigt at du altid er opmærksom på din hund. Trives hunden og er hunden glad. Spiser hunden sin mad og har den en god adfærd. Det er alt sammen noget som også kan kobles på det hundemad som hunden får samt godbidder.

Fornemmer du mistrivsel hos din hund er det derfor ikke uvæsentligt at vurdere om din hund får det rigtige hundefoder samt godbidder.

Bedste godbidder til hunde

De bedste godbidder er derfor et lidt kompliceret spørgsmål. Du kan nemlig sagtens finde 2 hunde som trives bedst hver 2 forskellige produkter. Det kan være den ene hund har allergi og har særlige behov. Det kan også være den anden hund er vokset op med et særligt produkt og det fungere bare bedste for den pågældende hund sådan.

Uanset hvad vil vi dog påstå at produkter hvor der er tænkt på sundhed, den rigtige nærig og alle disse væsentlige elementer altid være være de bedste godbidder. Vi som mennesker spiser også chokolade selv om det ikke er godt for os, det smager dog godt og det samme vil være tilfældet for en hund hvis den får usund kost.

Med vores hund “vores Franske Mastiff” har vi mulighed for at give vores elskede firbenede væk den absolut bedste næring. Vi er af den overbevisning at det gør hunden trives og lever et længere og bedre liv. Det kan også gå hånd i hånd med et godt helbred og færre besøg hos dyrelægen.

Sagt på en anden måde kan det være rigtig dyrt at købe billige produkter til hunden på den lange bane.

Tandrensende godbidder til hunde

Der findes et kæmpe udvalg af tandrensende snacks til hunden. Efter at kaste syn på de forskellige hjemmesider har Luksushund her et relativt stort udvalg. De gode ved disse snacks er der er stort variation af udvalg som alt sammen smager godt.

Der er både til små og til store hunderacer. De er lette at fordøje, de er fedtfattige og veganske. De indeholder naturlige ingredienser og så er de selvfølgelig tandrensende. De hjælper med at holde tænderne rene og samtidig giver de en forbedret hundeånde.

Når man nu alligevel er ude efter sunde hunde godbidder kan man jo lige så godt supplere op og sørge for de er bedst muligt egnet til hundens tænder. Her kan hundens ånde også godt være en udfordring nogen gange og her mindsker du den dårlige ånde for hunden.

Tandrensende godbidder og snacks der er enkle og lette at fordøje. Du får masser af vitaminer og fedtfattigt indhold.

Tandrensende og samtidig forbedre du ånden hos hunden.

Forskellige mærker indenfor godbidder

Der findes mange producenter som laver rigtig gode godbidder. Det ene mærke indenfor hundefoder og godbidder behøver ikke udelukke det andet. Det kommer tit an på den enkle og tit og ofte er det også et spørgsmål om omgangskreds og produkter man måske tilfældigt bliver anbefalet.

For vores vedkommende blev vi ikke anbefalet konkrete produkter og derfor har vi prøvet os lidt frem. Det er faktisk lidt sjovt og hyggeligt når vi handler ind med godbidder og udstyr til hunden og teste af hvordan hunden reagere og modtager det nyindkøbte.

Med hundefoder anbefaler vi dog man træder mere varsomt. Hunden er vant til et konkret produkt i forvejen og det kan drille hundens mave og system hvis man pludselig skifte brand eller produkt. Derfor er det altid en god ide at rådføre sig med en leverandør eller evt sin dyrlæge hvis hunden har særlige behov.

Indenfor godbidder er mulighederne dog mere brede da det er begrænset til snacks. Vi anbefaler dog altid gode og sunde snacks. Vi synes hunden fortjener det og det giver et bedre liv til hunden og bedre rammer for både hund og ejer. Vi har her som nedenstående samlet forskellige brands indenfor hunde godbidder.

Ziwipeak godbidder

Zikipeak er endnu et godt alternativ når du skal bruge godbidder. Vi har alle sammen forskellige referencer og her er endnu en kvalitetsproducent til hunden. Tit og ofte bruger vores bekendtskaber specifikke produkter og så bliver vi selv trygge ved at bruge det samme. Her er Zikipeak ikke nogen undtagelse.

Zikipeak er sunde afbalanceret godbidder. Du finder kun naturlige ingredienser og alt kødet som i øvrigt er fra fritgående dyr indeholder f.eks ikke væksthormner. Du finder heller ikke farvestoffer, sukker eller salte. Zikipeak er i øvrigt en aktiv spiller hvad angår forebyggelse af foderallergi.

Zikipeak laver 3 forskellige varianter af godbidder. Herunder kan du vælge mellem Bøf, Lam eller vildt.

Du får her sunde godbidder som ikke indeholder farvestoffer samt sukker.

Tikki godbidder

Er du til de hurtige små godbidder så kan de små lækre snacks fra Tikki være en god løsning. Tikki snacks er en økonomisk fornuftig løsning hvis du skal bruge små effektive godbidder. Hunden elsker at blive belønnet og uanset om du er til hundetræning eller blot leger med hunden i haven er lækre snaks altid et hit.

Sådan en bøtte godbidder fra Tikki koster i skrivende stund som vi skriver dette indlæg 49 kroner. Med et indhold på 500 gram i sådan en bøtte er det i hvert fald svært at brokke sig over prisen.

Tikki har produceret denne bøtte af små lækre snacks. Den er ideal at bruge når du er til hundetræning.

Godbidderne består af Korn, Kød samt animalske bi-produkter.

Naturea godbidder

Naturea godbidder er endnu en stærk producent i række af solide producenter af foder til hunden. Disse godbidder er “Semibløde” og består af 88 procent frisk fisk samt kød. De bruges dagligt som godbidder til hundetræning.

De består af ingredienser som Chondroitin og Glucosamine som understøtter sunde led hos hunden. Disse godbidder fra Naturea har en stor næringsværdi og der er ikke tilsat farvestoffer samt godbidderne er helt fri for korn.

Godbidder fra Naturea er et sundt tilvalg til din hund. Er især brugt i hundetræning og består af rigtig meget frisk fisk og kød.

Ligeledes understøtter sammensætningen af ingredienser i godbidderne sund led hos din hund.

Hills godbidder

Hills er også en af de store anerkendte producenter af foder og godbidder til hunden. Godbidderne fra Hills har så mange gode egenskaber hver især. Hvad enten du fokusere på nyren eller tænderne hos din hund så finder du velegnede produkter hos Hills.

Hills godbidder er rigtig høj kvalitet til din hund. Godbidderne findes i flere varianter og er altid et godt tilvalg til din hund.

Hunter godbidstaske

Når du er ude med hunden, uanset om du træner, leger eller blot går tur så er en godbidstaske fantastisk. Hunter har udviklet og produceret deres godbidstaske model “Tyra” som er en utrolig praktisk taske til dine godbidder.

Udover at være produceret af de rigtige materialer er tasken vandtæt. Den er nem at åbne og lukke hurtigt med en snor således at den er nem og praktisk under din hundetræning. Der er tænkt på det hele så du har plads til det hele et sted. Herunder kan du have din mobil, dine kreditkort og andre praktiske ting med dig på hele turen. Der er naturligvis også en lomme til dine høm høm hundeposer.

Denne godbidstaske er fra Hunter og modellen hedder Tyra. Den har det hele, plads til alle dine praktiske ting udover godbidderne og utrolig nem at lukke og åbne.

Vi har allesammen prøvet det, godbidder i de forskellige lommer, det hele rodet sammen med vores telefon, kreditkort og nøgler. Med denne smarte godbidstaske fra Hunter har du det hele samlet et sted. Det er super nemt og samtidig i flot design.

Essential foods : Hvis du virkelig vil forkæle hunden

Essential Foods er en af vores egne favorit brands. Det er ikke ensbetydende med det virker sådan for alle men for os er det altid et hit med sunde hunde godbidder fra Essential. Godbidderne er altså bare lækre og man kan næsten mærke kærligheden bag når man servere disse snacks for hunden.

Som sagt er det en smagssag og det er jo ikke ensbetydende med hunden ikke vil spise andet men vores Franske mastiff har forelsket sig i godbidderne fra Essential og så længe vores hund stortrives og er så glad har vi ikke behov for at skifte Essential ud. Hvis du kigger nærmer på Essential´s hjemmeside har de en masse beskrivelser og på nogen områder er det ren luksus og koster lidt mere. Man kan så altid gøre op med sig selv hvad budgettet rækker til. Som sagt, det ene udelukker ikke det andet men vi har selv gode erfaringer her.

Essential foods er bare luksus for vores hund og så længe vi har den oplevelse skifter vi ikke godbidderne ud fra Essential.

Essential er indbegrebet af sunde hunde godbidder for os og så smager de samtidig fantastisk for hunden.

Yaki tyggeben : Et fantastisk tyggeben

Yaki tyggeben er kvalitet af højeste skuffe. Denne snack er vegetarisk og glutenfri, samt indeholder mange proteiner og er fedtfattig. Det gode ved dette tyggeben er især at det holder rigtig længe.

Yaki har sin oprindelse fra Asien men er produceret i Europa. Der er en masse fordele ved produktion i Europa, herunder dyrevelfærd og kontrol af produktionen. det betyder grundlæggende at der er en høj standard i produktionen hvilket gør man som forbruger kan handle med god samvittighed.

Når din hund næsten har tygget sit Yaki tyggeben igennem er det velegnet til at komme i mikroovnen i 30 til 60 sekunder. Efter denne tur i mikroovnen er resten af Yaki tyggebenet en ultra lækker snack som helt sikkert er rent guf for din hund. Du skal dog altid huske at lade et tyggeben køle ned efter det er opvarmet.

Yaki Tyggeben er rent guf for din hund. Glutenfri, vegetarisk med masser af proteiner er nøgleord når du skal forkæle din hund med et tyggeben som ikke bare smager godt men også holder længe.

Yaki tyggebenet er desuden fedtfattigt.

Forhandlere af godbidder til hunden

Vi har i denne artikel gennemgået en masse sunde godbidder til hunden. Vi henviser ligeledes til forskellige websites og forhandlere hvor du kan købe de forskellige godbidder til din hund. Det skal dog siges at flere af produkterne forhandles hos flere forhandlere. Du kan derfor sagtens finde samme produkt hos flere forskellige forhandlere.

I denne artikel “sunde hunde godbidder” har vi taget udgangspunkt i nedenstående forhandlere. produktbilleder er ligeledes lånt og artiklen er inspireret af forhandlernes hjemmesider. Sidst men ikke mindst indgår naturligvis vores egne erfaringer med vores Dogue de Bordeaux.

Husk der findes masser af andre forhandlere men ovenstående er dem vi tit skriver om og bruger som referencer samt vi har erfaring med dem. Det ene produkt som forhandler behøver aldrig at udelukke noget andet. Du skal derfor gøre dig dine egne erfaringer men med denne guide har du forhåbentligt fået noget inspiration til at prøve noget af.

Hundesnacks : Vores hund fortjener det

Vores hund er absolut en stor og vigtig del af vores familie. Ungerne elsker ham og han elsker hele sin familie. Vi kan derfor ikke drømme om ikke at forkæle ham på de områder vi kan. Vi er også af den overbevisning at hvis han får sund næring og lækre godbidder så trives han bedre.

Vi mener derfor det går hånd i hånd med hundens helbred hvis man fodre hunden med den bedste kvalitet af måde hundefoder samt godbidder.

Vi håber du med denne artikel “sunde godbidder hunde” har fået inspiration eller er blevet lidt klogere op dine valg. Husk altid 2 hunde er ikke ens så du skal træffe dine egne valg og mærke efter din hunds behov. Dertil hvis din hund har problemer med sit helbred eller du har svært ved at finde det rigtige foder til din hund. Så er det altid en god ide at inddrage din dyrlæge. Det kan være en rigtig god investering for dig og hunden.

Seneste indlæg