Naturlig hundemad : fordi vores hunde fortjener det bedste


Hvad giver du din hund at spise. Er det naturlig hundemad og hvor handler du din hundemad henne. Vi kaster lyst over de forskellige leverandører og guider dig til de gode køb af hundemad.

Vi gør opmærksom på med denne artikel Naturlig hundemad at der er annonce indhold.

Essential Hundemad : det bruger vi til vores hunde

Vi har en Cane Corso på snart 6 måneder og en Dogue de Bordeuax på snart 2 år. Vi har prøvet forskellige ting men vi har aldrig været helt tilfredse. Da vi så over sidste vinter prøvede Essential Foods var det en stor succes.

Begge hunde spiser op og begge hunde stortrives uden dårlig mave. Hundene er forskellige og ingen hunde behøver være ens, derfor skal man altid vurdere for sin egen hund. Dog får du her en beretning omkring begge vores hund.

Essential foods hundemad

Her ser du vores Dogue de Bordeaux som vogter over hundemaden fra Essential Foods.

Bare rolig, vores hund er nu ikke så farlig men alligevel, den gode hundemad er ret vigtig.

Vores hunde stortrives og hundemaden har helt sikkert sin andel i at vores hunde har så god en livskvalitet. Naturlig hundemad er klart noget vi mener kendetegner Essential Foods.

Vores Dogue de Bordeaux har dette spisemønster

Cozmo, det hedder han, vores store Dogue de Bordeuax. Han spiste aldrig helt op og var lidt selektiv med hvornår han ville spise. Derfor kunne hans hundemad godt stå i skålen længe og hans vægt var ikke super optimal.

De vi prøvede med Essential spiste han op første gang og vi troede måske det var nyhedsinteressen. Men vores store Franske Mastiff har spist op lige siden. Han har ingen dårlig mave, han trives og han har taget lidt på i vægt og det var lige hvad vi håbede på.

Vores Cane Corso spiser og spiser

Vores Cane Corso som vi fik i vinters er et lille mad øre. Han fik også serverede Essential og spiser rub og stub hver eneste gang. Han står ivrigt og venter på sin mad med logrende hale hver eneste gang.

Vi giver vores Cane Corso med 2 gange i døgnet og han havde de første par dage lidt dårlig mave, men det er meget normalt. Hvis hunden har dårlig mave over en længere periode skal du nok overveje en anden kost.

Men vi er så heldige at begge vores hunde spiser Essential og begge hunde har en fest hver dag, så vi skal ikke ændre noget på madplanen.

Alt i alt er vi bare utrolig tilfredse med Essential Foods. Et godt sted at evaluere virksomheden er på trustpilot hvor de har et hav af gode anmeldelser.

Hundemad online : det er super nemt at købe hundemaden online

Aldrig har det været nemmere at bestille sin hundemad online. Du er få klik væk fra at købe første klasses hundefoder til din hund og det med god samvittighed.

Essential Foods laver ekstrem god hundemad og når man læser deres hjemmeside igennem er man ikke i tvivl om de brænder for at skabe det bedste måltid til hunden.

Netop deres filosofi om at det skal være et måltid er noget mit hundehjerte brænder for. Vi elsker nemlig vores hunde herhjemme og netop kærligheden til hunden er en super tilgang til tingene.

Hundemad pris : hvordan opnår du den bedste pris på hundemaden

Som tidligere nævnt er Essential Foods ikke billigt hundemad. Dog er det fuldstændig fantastisk hundemad til dem der vil deres hunde det bedste. Du får super ingredienser og du får altså bare en hund som stortrives.

Vi skal ikke udelukke andre producenter af hundemad, der er mange gode men Essential Foods er absolut en af favoritterne. Det skal igen siges at det ene produkt aldrig udelukker det andet, især fordi der ikke er 2 hunde der er ens.

Hvis du ønsker den bedst mulige pris på hundemad fra Essential har vi følgende råd.

Sørg for altid at købe minimum 3 sække hundemad, så fratrækker Essential Foods automatisk 10% rabat

Sørg ligeledes for at købe stort ind, så spare du tid og du løber ikke tør, lige præcis det med at løbe tør har de fleste hundeejere prøvet og det er ikke sjovt.

Køb hundemad : prøv Essential som hos og oplev en glad hund som har masser af energi

Det er super nemt at købe hundemad online. Især er det praktisk når vi snakker hundemad, fordi det vejer så meget hvis man skal have 3 sække af 15 kilo.

Vi kan godt lide altid at have minimum en sæk hundemad i reserve, vi har prøvet en gang at løbe helt tør for hundemad og det er ikke en god oplevelse. Man kører rundt i forskellige butikker og prøver at finde det bedste alternativ. Det resultere som ofte i dårlig mave og en trist hund – derfor, undgå at løbe tør for din hundemad.

bedste hundemad

Vores Cane Corso og Dogue de Bordeaux posere her foran hundemaden.

Cozmo får Large Bred og Cato får Estate Living. Er du i tvivl om hvad der er bedst til din eller dine hunde ? Essential har en rigtig god kundeservice så de kan helt sikkert hjælpe dig med det rigtige hundemad.

Hundemad mærker : der findes mange gode leverandører af god naturlig hundemad

Nu har vi snakket varmt omkring Essential Foods. Hvis vi ikke var så glade for vores valg findes der skam rigtig mange gode alternativer. Naturlig hundemad i topklasse får du flere steder.

Vi kan ikke nævne dem alle men vil alligevel lige slå et slag for nogen stykker af dem her.

Gilpa hundemad : en stærk spiller med stort sortiment af hundemad

Gilpa er en familieejet virksomhed som drives med sjælen. De har rigtig meget hundemad og forskellige fabrikanter. De har ligeledes en fantastisk guide hvis du er i tvivl om hvad der er bedst for dine hunde.

Hvis du kigger hjemmesiden igennem vil du se en masse muligheder og ligeledes kan du læse om ægteparet som driver Gilpa.dk. Vi har handlet hundeudstyr hos Gilpa og vi er meget tilfredse.

Hills hundemad : Stærkt anerkendt naturlig hundemad

Hills er kendt i mange kredse som dyrlægefoder og det er ikke tilfældigt. De har et stærkt sortiment og der er virkelig stor viden bag. Hills kan noget her som de fleste andre ikke kan.

Har du derfor en hund med særlige behov kan Hills sagtens være det rette hundemad for din hund. Kig ind og se deres kæmpe udvalg og bliv positiv overrasket.

Husk dog altid at det er en god ide at rådføre dig med din dyrlæge hvis din hund har særlige behov. Så er du i hvert fald på den sikre side.

Tak fordi du læste denne artikel omkring naturlig hundemad. Vi har skrevet mange flere artikler omkring hundens verden og du kan få dig et overblik over hundeartiklerne her.

Seneste indlæg