Stop gøen : det her skal du gøre hvis din hund gøer


Stop gøen og det helst med det samme. Har du en hund der gøer så kan du løse det med et Stop gøen halsbånd. Det er en genial opfindelse og den virker. Det er desuden værd at bemærke at der ikke er noget stød til hunden.

Ja, vores Cane Corso ser virkelig sød ud og det er han også. Hans elsker bare at gø, det er hans ting og det skal vi sætte en stopper for.

Vi skal endvidere gøre opmærksom på at der i denne artikel “stop gøen” er annonce indhold

Stop gøen : har du også en hund som gøer af alt og alle

Vi har selv en Cane Corso og han er virkelig verdens sødeste store hvalp “synes vi selv”. Han har dog bare lige en lille ting, det er som om at han skal hilse på alle med at gø. Han er ikke sur eller noget, det er bare lige hans ting og det er ikke altid sød musik når man er ude at gå tur.

Hjemme i haven skal han lige gø lidt af alle naboerne og så skal han lige gø af alle dem som bare går fordi udenfor. Sidst men ikke mindst skal han da også lige gø lidt af os derhjemme når vi går rundt i huset.

Jeg ved ikke præcis hvordan man definere sådan en glad “gø hund” men vi blev nødsaget til at finde en løsning, for ellers blev det et meget langt liv med en hund der gøer som vi andre snakker.

Denne geniale opfindelse fik vores hund til at stoppe med at gø. Du placere blot halsbåndet omkring hundens hals og så virker det meget hurtigt.

Hunden gøer et par gange og kigger lidt rundt. Så holder hunden op med at gø og vupti – slut med at gø hele tiden.

Det var vores oplevelse med Halsbåndet og det kan varmt anbefales. Hos leverandøren har halsbåndet meget positive anmeldelser.

Stop gøen ultralyd : det virker på vores Cane Corso og det virker på mange hunde

Håbet er ikke forbi. Er du træt af din hund som gøer så kan vi bekræfte at Stop gøen ultra lyd er en ret genialt opfindelse. Vi har testet det i få dage og resultatet må siges at være fantastisk.

Vi prøvede nogen gange når børnene gik rundt i den anden ende af huset så skulle den lille Cato da lige gø af dem. Bare fordi han kunne. Han er ikke aggressiv, han er glad – han elsker åbenbart bare at gø og gøre opmærksom på sig selv.

Vi var derfor spændte på om Stop gøen ultralyd rent faktisk var noget der virkede eller blot noget hokus pokus. Det kan dog siges ganske kort, Ultralyd virker og det er ganske ufarligt og mega effektivt.

Sådan lærer du din hund ikke at gø

Der findes garanteret masser af teknikker til at lære hunden ikke at gø. Dog må vi bare sige at vi har valgt denne nemme løsning for hold da op det er effektivt.

Det er ikke altid lige opmuntrende at hilse på alle i hundeskoven med et vov vov og selv om vores hund er en stor hvalp og alle er medgørlige, så holder det bare ikke i længden med alt det vov vov.

Så jeg må bare sige, at montere sådan et halsbånd på hunden og opleve en “stadig glad” hund som pludselig ikke gør er bare en fed oplevelse. Det er i virkeligheden simpelt men måske også derfor var jeg lidt i tvivl om det nu også virkede efter hensigten.

Det er udmattende for hunden at gø hele tiden

Jeg ved ikke præcis hvorfor vores hund har lyst til at gø af alting der bevæger sig. Men jeg ved det er udmattende på sigt og jeg synes vores hund fortjener at bruge alle sine gode kræfter på en masse leg og sjov.

Desuden tror jeg også godt jeg kan sige at vores naboer er glad glade for løsningen med et anti gø halsbånd. Nu er det da i hvert fald nemmere at snakke over hækken uden den lille Cane Corso skal gøre opmærksom på sig selv med sine små pjæf ” som er ret højlydte”

Sidst men ikke mindst er det heller ikke sundt for hundens puls at gø hele tiden så en løsning skulle der til. En hundetræner kunne garanteret hjælpe os men denne genvej til få 100 kroner og en løsning her og nu er bare helt super for os.

Det er helt fantastisk at man kan montere et halsbånd på hunden og så stopper hunden med at gø.

Det er endnu mere tilfredsstillende at hunden ikke lider nogen last, det er en forudsætning for os at vores hund ikke lider.

Tværtimod er det udmattende for hunden at gø hele tiden, så denne opfindelse af super god for os og vores familie.

Stop gøen halsbånd – så gør din hund ikke mere

Overskriften taler for sig selv. Vores hund gør ikke mere og vi slipper for italesætte ham hele tiden. Der er mere ro i huset “trods 2 store hunde” og omgivelserne smiler en smule mere til os.

Sådan et stop gøen halsbånd er en af de mest sikre og ultimative løsninger til en hund der gøer. Det gode er bare at det gøres på en fornuftig og human måde hvor hunden ikke udsættes for smerter.

Desuden er anti gø halsbåndet vandtæt og behageligt at have på. Der skal derfor meget til før det går i stykker, uanset om det er udenfor i sne, vandpytter eller leg i hundeskoven. Dog skal det lige siges du nok ikke bør tage halsbåndet med i svømmehallen 🙂

Hunden gøer : og det slutter med en anti gø halsbånd

Har man først prøvet dette halsbånd er det en ren fornøjelse at konstatere at det virker efter hensigten. Der er ingen elektriske stød, men blot en vibration – bipteknologi som virker efter som den skal.

Nylonstroppen er til at justere så hundens komfort er så god som mulig. Dertil er halsbåndet vandafvisende og desuden USB genopladelig.

Vores hunds reaktion første gang var pjæf pjæf og det gjorde den nogen gange. Så drejede den hovedet lidt og så holdte den bare op med at gø. Det så sjovt ud men var samtidig en befriende oplevelse fordi det er ikke sjovt med en hund som elsker at gø – bare for at gø.

vi håber du fik inspiration med denne artikel, du kan læse gode anmeldelser om leverandøren på trustpilot

Seneste indlæg