På dyrehospitalet med hunden

af | 12. jul 2022 | Dyrlægen

Hvor går du hen når uheldet er ude med din hund, det kan være ved akut sygdom eller hvis din hund f.eks har indtaget noget den ikke kan tåle, herunder chokolade eller lign.Her kan du læse lidt om dine muligheder døgnet rundt når din hund er kommet til skade eller er akut syg.

Universitetshospitalet for familiedyr

Her finder du det eneste universitetshospital hvor der både forskes og undervises i sygdomme hos familiedyr. Hospitalet ligger ved den tidligere landbohøjskole og har en høj faglig standard, her undervises fremtidige dyrlæger og du er sikret den nyeste viden og ikke mindst brug af den nyeste teknologi.

Du finder deres skadestue på Dyrlægevej 16, 1870 Frederiksberg C og deres skadestue har døgnåbent. Husk hvis du besøger dyrehospitalet uden for deres normale åbningstid skal du købe en p-billet. Desuden kan du på deres hjemmeside finde deres prisliste samt se en masse nyttig info hvad angår dit kæledyr.

 

Anicura Københavns dyrehospital

Anicura er et af Danmarks absolut ældste og meget moderende dyrehospitaler, oprindeligt startede det som et hospital primært for heste i 1915 men rigtig meget har ændret sig siden og idag er det et meget moderende hospital du trygt kan besøge med din hund hvis du har brug for det.

Anicura har ligeledes en let tilgængelig prisliste hvad enten det er konsultation, scanning, røntgen eller andre ting. Anicure modtager patienter fra København og hele sjælland og de bor på adressen Poppelstykket 11, 2450 København SV men det anbefales at kigge på deres hjemmeside hvor du kan se alle deres klinikker som faktisk dækker det meste af Danmark.

 

Karlslunde Dyrehospital

Karlslunde dyrehospital har ligeledes en skadestue du kan besøge 24 timer i døgnet og de modtager patienter som er henvist fra hele landet. De har iflg deres hjemmeside særlig specialviden og udstyr som gør de kan udføre avanceret undersøgelser og operationer på deres lokation.
Dertil er de ligeledes almindelig dyreklink og kan hjælpe med alt fra almindelige vaccinationer, behandlinger og undersøgelser.

De har ligeledes en nem overskuelig hjemmeside hvor du kan finde alle praktiske oplysninger om åbningstider, adresse samt priser mv.

 

Vetgruppen

Vetgruppen er en sammenslutning af en masse lokale dyreklinikker og hospitaler over hele landet, det er også klart en rigtig god mulighed hvis du søger akut dyrlæge. Vetgruppen har ligeledes en hjemmeside med en masse praktisk information hvor du kan finde viden og finde din lokale dyrlæge.

Øvrige dyrehospitaler og skadestuer
Der findes flere skadestuer og ordninger som du kan google dig frem til, det er også lidt betinget af hvor du bor i landet og hvad der er muligt for dig. Det er klart der omkring de store byer altid er flere muligheder indenfor en overskuelig rækkevidne. Alt dette betyder at når uheldet er ude med din hund eller kæledyr har du altså masser af muligheder. Det koster naturligvis penge at besøge dyrlægen især udenfor åbningstiden men det er en hel fantastisk mulighed at have hvis der opstår et akut behov. Vores hund er tit og ofte et med elsket familiemedlem og det kan være en meget lille pris at betale at besøge dyrehospitalet såfremt det bliver nødvendigt på de skæve tidspunkter af døgnet.

Følgende indeholder et reklamelink men vi vil alligevel understrege vigtigheden af at forsikre sine dyr, ligesom alt andet her i verden er forsikring noget man aldrig håber man skal bruge men når uheldet er ude, cyklen går i stykker, der går brand i huset eller vores kære kæledyr og firbenet har brug for en forsikring, så kan det gå hen og blive alle pengene værd. på find forsikring kan du finde lige præcis den forsikring der passer til dig og få 3 skræddersyet tilbud tilpasset dit behov.

Find din rigtige hundeforsikring her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktivitetstæppe til hund

Aktivitetstæppe til hund

Et aktivitetstæppe til hund som også kan gå under betegnelse et snusetæppe er utrolig populært til den firbenede. Det er på mange måder undervurderet hvor meget det kan stimulere din hund og kan være en fantastisk investering til hunden. Vi viser dig i denne artikel...

læs mere
Hund og økonomi

Hund og økonomi

Økonomien omkring en hund kan være svær at overskue, derfor har vi prøvet at gøre det mere simpelt med nedenstående  Selve hundens købpris. Det koster nogen penge at købe en hund, dette er selvfølgelig en engangsudgift og kan virke af mange penge men på sigt er det de...

læs mere
Sygdomsdiæter til hunde

Sygdomsdiæter til hunde

Søger du sygdomsdiæter til hunde guider vi dig hermed rette sted hen. Mange hunde har særlige behov og det er vigtigt du finder de rette produkter til netop din hund. (annonceindhold) En hundeshop med kæmpe udvalg Vi har i denne artikel valgt at rette fokus på "Os med...

læs mere
Vores hund elsker sne

Vores hund elsker sne

Vores hund elsker sne og det sjove vejr men han fryser også. Vi har derfor skrevet denne artikel for at gøre opmærksom på hvad man kan gøre for at sikre at hunden fryser mindst muligt. Vi gør opmærksom på at denne artikel jf reglerne har "annonce indhold" når vi...

læs mere
Kan hunde grine

Kan hunde grine

Kan hunde grine Teknisk set griner hunden selvfølgelig ikke som mennesket men alligevel er man ikke i tvivl om når en hund er rigtig rigtig glad og det er vel nok det vi kommer tættest på definationen at en hund griner hjemme hos os. Der findes dog flere steder på...

læs mere
Ønsker du dig en hund ?

Ønsker du dig en hund ?

Hvis du ønsker dig en hund er det fuldt ud forståeligt. En hund er på så mange måder hel fantastisk, den rummer så meget og den kan hurtigt blive din allerbedste ven. Dog er der mange ting man skal tænke over og have med i sine overvejelser og alle de punkter vil vi...

læs mere