ACME hundefløjte : Perfekt hundefløjte til at træne hunden


Acme hundefløjte er et rigtig godt stykke værktøj til at træne din hund. De fleste med en vagthund kender disse hundefløjter som er et godt redskab til at træne og hjemkalde din hund.

Vi gør opmærksom på at der i denne artikel er annonce indhold.

Bedste hundefløjte : ACME er en af favoritterne

ACME er kendetegnende for kvalitet når det gælder hundefløjter. En af deres stærke egenskaber er at lyde er ens hver gang, mister du derfor din hundefløjte kan du roligt købe en ny ACME hundefløjte velvidende, at du får en fløjte med samme lyd som den forrige.

ACME laver forskellige standard toner som kan deles op i forskellige Hz. Hunde høre typisk toner helt op til 35.000 Hz hvor vi mennesker kan høre op til 20.000 Hz. Derfor kan hunde også høre ting som vi mennesker slet ikke opfanger. Her får hundefløjten den helt store fordel da den er designet til at hunden kan høre den.

ACME Hundefløjte 210 1/2 : Kaldes også ACME Hundefløjte 210 5

Denne ACME Hundefløjte laver den højeste tone. Det betyder at den er super god og effektiv til at hjemkalde eller træne din hund.

ACME Hundefløjte 211 1/2 : kalde også ACME Hundefløjte 211 5

Denne AMCE Hundefløjte laver en særlig høj lyd med en enkelt frekvens, det betyder at denne model er særligt velegnet til at træne brugshunde, samt jagthunde.

Hvornår bruger man en hundefløjte ?

Hundefløjten er et fantastisk redskab hvis du skal træne med din hund, særlig det som man kalder indkald med hunden. Hundefløjten giver en meget præcis og genkendelig lyd hvorfor hunden let kan høre lyden af den samme hundefløjte hver gang. Derfor er det også vigtigt at du bruger samme hundefløjte fordi 2 hundefløjter lyder sjældent ens.

Hvis du træner din hund til altid at reagere og lære hunden at forbinde fløjten med noget positivt, så er du virkelig langt. Når hunden til sidst høre fløjten så vil den instinktivt reagere og komme når du “kalder” Det betyder også at din hund på sigt kan få mere rækkevidne at bevæge sig på, så længe du altid ved hunden kommer når du bruger hundefløjten.

Vores Dogue de Bordeaux ( Fransk Mastiff ) og Cane Corso er 2 dejlige hunde. Den lille lystre dog ikke altid med det samme når vi kalder, derfor overvejer vi stærkt at træne indkald med en hundefløjte.

En hundefløjte er utrolig billig og kan formentligt holde hele hundens liv.

Hundefløjten er aldrig sur, men altid den samme tone som er positiv for hunden

Det gode ved en hundefløjte er den altid lyder ens, præcis altid samme tone. Det betyder at hunden altid vil reagere positivt på et indkald. Uanset om hunden er i færd med at lave noget den ikke må, eller måske der er fare på færde så vil den lystre hundefløjten.

Når man så siger at hundefløjten aldrig er sur er det også vigtigt du ikke misbruger din hundefløjte. Du må ikke bruge hundefløjten som straf. Det gør at hunden på sigt kan forbinde fløjten med noget negativt.

Hvilken hundefløjte skal man bruge ?

Hvilken hundefløjte du skal bruge kommer meget an på hvilken hund du har, samt ikke mindst hvad formålet med hundefløjten er. Har du en vagthund eller brugshund kan der være forskel på dit valg af hundefløjte.

Uanset set hvad skal du langsomt træne din hund op i brugen af hundefløjten. Sørg for i starten af det er sjovt og positivt. Så vil din hund til sidst være den bedste hund til at reagere på din hundefløjte.

Hundefløjten mod gøen

På samme måde som med indkald skal dette trænes grundigt. Hundefløjten må ikke blive misbrugt så hunden synes fløjten er noget negativt skidt. Derfor kan du godt i starten risikere at hunden vil gø mere af hundefløjten og derfor skal det trænes med tålmodighed.

Når en hund ikke vil stoppe med gø kan det være belastende for omgivelserne og ligeledes naboer, så derfor er det en god ting at træne med hunden inden den bliver for stor. Når en hund er hvalp vil den være tilbøjelig til at være mere lærenem, hvorimod når den bliver voksen er den mere selektiv.

Det afhænger selvfølgelig også af hunderacen men vi kan se på vores Cane Corso og Dogue de Bordeaux at det er vigtigt indlæringen sker i en tidlig alder. Dette gør sig gældende med indlæring på alle områder, hvis du gør det uanset om det er hundefløjten eller andre ting får du helt sikker succes med din hund.

Hundefløjter i mange kvaliteter

Der findes hundefløjter i plast og metal og en hundefløjte er noget du formentligt har i mange år. Det er sådan at din hundefløjte er unik fordi lyden er genkendelig. Det kan faktisk være smart at købe 2 hundefløjter med samme lyd, så har du altid en reserve.

Vi har endnu ikke selv brugt hundefløjte men har kendskab til flere som bruger hundefløjter i hundeskoven. Det er super effektivt når først man får det lært så det er klart noget vi overvejer til vores hunde.

Når først vores hunde leger i hundeskoven kan de godt være lidt selektive og ikke altid komme med det samme, de skal selvfølgelig også have det godt og en hundefløjte er god på den måde at den altid lyder ens. Hvis du derfor er i dårlig humør bemærker din hund det ikke for hundefløjten er altid ens i sin tone.

Groft sagt er en hundefløjte unik i sin lyd, hunden kan derfor ikke forveksle den med andre lyde. Hvis du ønsker at vide mere findes der mange steder på nettet du kan blive klogere på træning med hundefløjte. Fløjteindkald er noget der kan trænes og hvis du og din hund er tålmodige kan i blive rigtig gode til det.

Husk dog tålmodighed er et nøgleord og det skal være med den positive kasket på.

Vi håber du med denne artikel omkring hundefløjter fik inspiration og blev klogere på dine spørgsmål.

Seneste indlæg