Allergivenlig hundemad


Søger du allergivenlig hundemad så kig med her. Vi har fundet allergivenlig hundemad i flere varianter som du kan handle online her. Virksomheden er en danskejet virksomhed som ligeledes er klimapartner.

Vi gør opmærksom på at der i denne artikel er “annonce indhold”

Allergivenlig hundefoder

Vi har besøgt hjemmesiden Grønhund (reklamelink) og udforsket lidt i deres allergivenlige hundemad. Ved et nærmere besøg kan du selvfølgelig læse mere i dybden om deres hundemad men her kommer basis informationer.

Deres hundefoder består af 30% sort soldaterfluer som den eneste animalske porteinkilde. Det betyder kort og godt at det er et meget bæredygtigt valg hvis du vil prioritere kloden og vores fælles klima. Fokus hos Grønhund er at sænke CO2 udslippet samt sænke land og vandforbruget.

Du kan læse meget mere om allergivenlig hundemad inde op hjemmesiden hos Grønhund.dk (reklamelink)

Bedste allergi hundefoder

Grønhund.dk (reklamelink) råder over et stort sortiment indenfor allergivenligt hundefoder. Deres måske bedste allergi hundefoder er deres “FISCH im KOPP” fra Tales & Tails. Hundefoderet består af frisk fisk fra Island til alle hunderacer i alle aldre.

Hundefoderet er perfekt egnet til hunde med allergi. I hundefoderet er ikke mindre 60% af proteinkilden fisk. Der er ingen fyldstoffer i foderet og er ikke mindst korn og sukkerfrit hvorfor det er velegnet til de sensible hunde.

Når du bruger denne allergivenlige hundefoder støtter du ligeledes en god sag. Dyrenes beskyttelse modtager støtte for hver sæk hundefoder der sælges.

Produktet er rigt på Omega 3 og 6 som skaber gode kår for en sund og blank og dermed smuk pels på din hund.

Allergi hundemad med Grønhund.dk

Når du handler hos Grønhund.dk (reklamelink) handler du helt sikkert bæredygtigt. Virksomheden startede tilbage i 2015 da ejeren bag oplevede problemet med allergi hos deres egen hund Molly. De prøvede alverdens hundefoder (herunder også allergivenlige” men de havde ikke den ønskede effekt.

Da de efter noget tid faldt over foder som var lavet på insektprotein fik deres hund det bedre. Maven hos hunden blev bedre og den irriterende kløen forsvandt samt deres hund fik en smuk pels. Alle de oplevelser blev starten på en rejse hvor målet var at forsynes danske hundeejere med allergivenligt hundefoder og samtidig levere sund hundefoder som ligeledes var klimavenligt.

Derfor finder du udelukkende produkter hos Grønhund som egner sig til de følsomme allergihunde. Hos Grønhund får du produkter der udelukkende er produceret i Europa. Heraf er de fleste produkter fra Tyskland hvor der er et godt samarbejde. Den store vision er at gøre det nemt for hundeejere at træffe miljørigtige valg.

Hvor meget betyder det rigtige hundefoder for hunden

Hundefoder til en hund er absolut noget af det mest vigtige for hunden. Nok kan du motionere og stimulere din hund på mange måder men den rigtige kost til hunden betyder utrolig meget. Det er præcis som med os mennesker, hvis vi lever usundt eller får en dårlig kost daler vores sunde tilstand.

På samme måde skal du tænke på din hund. Din hund skal have sund næring til at leve et godt liv med masser af velvære. Det kan derfor være skidt at købe billigt eller måske i god tro give din hund noget mad som ikke nødvendigvis er godt for den.

Den ene producent af hundefoder udelukker ikke den anden. Du bør dog altid kigge på hvem producenten er og hvad det er de står for. Du kan også se når du bestiller hundefoder online hvad hundemaden indeholder og se en masse om indholdet på den måde.

Hvad er det bedste hundefoder

Det er altid svært at svare på for der er ikke 2 hunde der er ens. Det hundefoder som måske er super godt til din hund er måske knapt så godt til andre hunde. Derfor kan du ikke entydigt sige den ene hundefoder er bedre end det andet.

Der kan være mange forskellige årsager til et hundefoder er bedre end et andet. Det kommer an på dine kriterier når du handler hundefoder. Det kan være du har behov for noget særligt til præcis din hund og derfor kan det først og fremmest være en god ide at snakke med din dyrlæge såfremt din hund f.eks har allergi.

Det kan også være andre kriterier som ikke er uvæsentlige. Måske har din hund brug for ekstra fedt i sin mad eller er udfordret med sine tarme og netop af samme årsag findes der et helt ocean af hundefoder og særlig hundemad der kan imødekomme alle de udfordringer vi har med vores hunde.

Økologisk Kosttilskud Til Hunden

Nogen gange er hundemad alene ikke altid nok. Det er det samme som med os mennesker som ligeledes får kosttilskud. Typisk spiser vi mennesker forskellige vitaminer for at få dækket vores behov. På samme måde kan du imødekomme din hunds behov ved at tilsætte økologisk kosttilskud.

Økologisk kosttilskud kan reducere produktionen af luft i maven samt sørge for en mere velfungerende tarmflora. Det giver i det hele taget også mere energi til din hund så den får et stærkere immunforsvar og ikke mindst optimere fordøjelsen hos din hund.

Økologisk kosttilskud til hunden er rigtig godt på et en masse områder. Har du f.eks en hund der kæmper med immunforsvaret eller trænger din hund til mere energi er det en perfekt tilsætning til hundemaden.

Tit og ofte kan hunde godt kæmpe lidt med fordøjelsen af deres hundemad hvorfor du også her kan optimere fordøjelsen og ikke mindst reducere luften i din hunds mave.

Allergivenlig hundesæbe

De allergivenlige produkter til hunden fås i mange varianter. Er du derfor på udkig efter produkter som generelt er allergivenlige er dette site et rigtig god sted at kigge.

F.eks noget som en allergivenlig sæbe til hunden er blot et ud af flere produkter når vi snakker den slags produkter.

Hos Grønhund kan du ligeledes få allergivenlig hundesæbe samt en masse andre produkter.

Vi håber du med denne artikel “allergivenlig hundemad” fik inspiration og svar på dine spørgsmål.

Seneste indlæg