Kosttilskud til hunden


Bruger du kosttilskud til hunden og er du i tvivl om hvad der findes af muligheder til din hund. Læs med her, vi har dykket lidt i universet af kosttilskud til hunden og viser dig her flere muligheder.

Vi gør opmærksom på at denne artikel har “annonce indhold”

Hundevitaminer

Vi mennesker har på mange måder rigtig godt af vitaminer og det samme gør sig gældende til hunde. Hunden får selvfølgelig rigtig meget næring via sin hundemad men det er ikke altid hundemad alene er nok for hunden. Derfor kan det være rigtig fornuftigt med tilskud til hunden i form af hundevitaminer.

Hertil erstatter vitaminer til hunden selvfølgelig heller ikke motion og stimulering. Det er igen præcis som med os mennesker, vi har også brug for motion og det kan ikke erstattes med vitaminer. Der er dog ingen tvivl om at et supplement af de rigtige vitaminer altid er godt for os og for hunden. Er du i tvivl er det dog altid en god ide at snakke med din dyrlæge som kan guide dig til det rigtige kosttilskud eller vitaminer til din hund.

Animigo laver hundevitaminer som har masser af fordele. Her får du 365 tabletter med kylling smag. De styrker immunforsvaret og skaber mere sundhed og velvære.

Antallet af hundevitaminer du giver din hund kommer an på din hunds vægt. Se vejledning hos leverandøren. (reklamelink)

Lakseolie hunde : vi bruger selv kosttilskud til hunden

Lakseolie er noget rigtig mange giver til deres hunde. Der er flere fordele ved en god lakseolie men først og fremmest er det godt til at pleje hundens hjerte, pels og ikke mindst hjerne samt immunforsvar.

Denne lakseolie er fra Animigo og er rig på Omega 3, omega 6, samt omega 9 til en sund pels og samt til hundens hjerte og hjerne og ikke mindst hundens immunforsvar.

Lakseolie er højkvalitets laks. Det er ligeledes et naturligt kosttilskud som plejer din hund på rigtig mange gode måder. Hjerte, hjerne samt en sund pels og et stærkt immunforsvar.

Laksolie til hunden kan også have en rigtig god effekt mod skæl og irritation på huden.

Angst hos hund : beroligende middel du kan bruge til din hund med angst

Lider din hund af Angst findes der beroligende midler til din hund som kan bruges. Det er dog altid godt at rådføre dig med din dyrlæge først. Symptomerne kan være rigtig mange ved angst f.eks at hunden går meget frem og tilbage, hunden gør meget, hunden tisser forskellige steder i huset eller hunden ryster eller savler meget. Der findes flere symptomer men dette er blot nogen af de tegn som kan indikere angst hos hunden.

Igen kan vi ikke understrege nok at vi altid er tilhænger af en dyrlæge eller en ekspert som kan analysere din hund og hjælpe dig igennem sådan en proces. Medicin til en hund synes vi altid bør være sidste udvej. Når det så er sagt med dyrlægens accept findes der flere beroligende midler du kan give din hund så den ikke stresser så meget, det kan f.eks også være nytårs aften.

Beroligende midler kan gøre underværker hvis du har en hund som er stresset eller er angst. F.eks en nytårsaften kan det være en rigtig god ting med beroligende dråber til din hund.

Midlet kan i øvrigt også bruges til din kat. Sørg altid for at rådføre dig med din dyrlæge.

Ormekur til hunden

Det er ikke sjovt for hunden at have orm. Det kan være en rigtig dårlig oplevelse for dig som hundeejer men ikke mindst din hund. En ormekur kan derfor være et fantastisk redskab til ligeledes at forebygge orm.

Disse Wormwood dråber er perfekt til hunden i alle størrelser. Det gælder også alderen. Denne ormekur er ligeledes effektiv mod alle slags indvoldsorm. Det faktum at ormekuren er i dråber gør den let at administrere. Med disse dråber skaber du et miljø i hundens tarme som ikke er levedygtigt for indvoldsorme.

Her ser du den perfekte ormekur fra Animigo. Den er super let at styre da den er i dråbeform. Det forebygger alt slags indvoldsorm og gør tarmsystemet hos hunden “ikke levedygtigt” for indvoldsorm.

Denne slags ormekur kan både bruges til hunden og katten.

Loppemiddel hund

Lopper og Flåter er noget enhver hundeejer frygter. Mennesker er også udsat på især hunde som færdes i naturen kan sagtens risikere at få besøg af en flåt på en varm sommerdag. I det hele taget er sæsonen for disse skabninger meget lang “april til oktober” så vores kære kæledyr er udsat over en lang periode.

Vi har ofte måtte fjerne en flåt fra vores Dogue de Bordeuax men har endnu ikke oplevet noget bid som har gjort skade. Dog kan man aldrig vide sig sikker og ønsker du at gardere dig kan du med stor fordel bruge dette loppemiddel som også holder over 20 dage.

Med dette loppemiddel kan du beskytte din hund over en længere periode. Jf leverandøren holder en let behandling over 20 dage som giver hunden en effektiv beskyttelse mod flåter og andre skadedyr.

Bedste ørerens til hunde

Hundens øre er tit mere udsatte end vi tror. Nogen hunde er selvfølgelig mere udsatte end andre men færdes hunden tit i naturen er det måske en god grund til at gå ørene efter.

Denne ørerens fra Animigo er skånsom og kan bruges både til din hund eller kat. Desuden fjerner den dårlig lugt og gør bugt med ørevoks og snavs. Det er en rigtig god pleje af hundens øre som altid kan have godt af et lille eftersyn.

Det bedste ørerens til hunden vil vi anbefale Animigo Ear Gleaner. Det er let at bruge og er skånsomt. Det fjerner snavs, ørevoks og fjerner ligeledes dårlig lugt.

  •  Skånsom ørenrens til hunde og katte
  • Fjerner dårlig lugt, overskydende ørevoks og snavs
  • Med specialdrypper til nem og bekvem anvendelse
  • Indeholder lavendel, aloe vera og tea tree-olie
  • 100% tilfredshedsgaranti

Animigos ørerens er specielt formuleret til hunde og katte, men kan ligeledes bruges på andre husdyr. Er velegnet til skånsom rens og pleje af øret, indeholder ingen skadelige eller irritable ingredienser.

Ørerensen fjerner effektivt overskydende ørevoks, snavs og dårlig lugt fra din firbenede vens ører.

Tandpleje hund : Mundhygiejne er utrolig vigtigt hos din hund

Vi mennesker har virkelig brug for en god tandhygiejne og det er absolut det samme hos hunden. Hunden har bare den ulempe at den inden hænder har. Det betyder også at hundens mund og tænder er væsentligt mere udsat end den er hos os mennesker.

Du kan få tandpulver som forebygger og hjælper utrolig meget til hundens tandhygiejne. Hertil forebygger det dårlig ånde hos hunden. Når først man har oplevet en hund med dårlig ånde ved man det er ubehageligt og endnu mere synd og ubehageligt er det for hunden.

Denti care powder accepteres af de fleste hunde og er nem at servere. Den kan bruges både med våd og tørfoder så det er nemt og ukompliceret.

Du kan læse meget mere om vejledningen hos leverandøren og købe den online.

Vi håber du fik inspiration og svar på dine spørgsmål med denne artikel “kosttilskud til hunden”

Seneste indlæg