Bedste Glucosamin til hunde : se udvalget her


Søger du det bedste glucosamin til hunde så læs videre her. Glucosamin og chondroitin er noget der virkelig kan hjælpe din hund i flere tilfælde. Døjer din hund med typiske ledsmerter kan det være mangel på disse naturlige stoffer. Det hjælper Glucosamin dig med.

Vi gør opmærksom på at denne artikel “bedste glucosamin til hunde” har annonce indhold

Glucosamin & chondroitin til hunden – et fantastisk kosttilskud

Når vi får en lille hvalp springer den livligt og glad rundt og leger på livet løs. Dette vil for de fleste hundes vedkommende være sådan i mange år. Dog vil vores hunde med alderen svækkes i deres led og derfor bliver vores hunde som med os mennesker mærket af alderdommen.

Det kan også ske for hunden i en yngre alder og de typiske tegn er når hunden begynder at halte og begrænser sine hop i op i sofaen og sine ture op og ned ad trapperne. Din hund har her formentligt led som er smertefulde og stive og det gør ondt og er ikke sjovt.

Det er svært at sige hvornår denne proces begynder for en hund men det kan ske tidligt som senere i alderen. Det er derfor vigtigt at du er opmærksom på din hund og trivslen hos din firbenede ven. Du kan også gøre noget for at forebygge disse problemer hos din hund nemlig med Glucosamin og Chondroitin til hunden.

Hos Animigo kan du købe dette fantastiske tilskud hvor Glucosamin og Chondroitin er ingredienserne som hjælper din hund.

Dette tilskud er ikke bare velegnet til hunde men kan også bruges til katte.

Der er nok til flere måneders forbrug da en bøtte indeholder 180 kapsler.

Hvad gør Glucosamin & chondroitin for hunden

Glucosamin og chondroitun til hunden er 2 ingredienser som anses for noget af det bedste til din hund når det gælder brusk, knogler og ikke mindst led. Glucosamin og chondroitin er noget som hunden faktisk producere helt naturligt af sig selv, dog falder dannelsen af dette med alderen og her kan du hjælpe din hund med tilskud af Glucosamin og chondroitun.

Hvis din hund ikke danner nok Glucosamin og chondroitin af sig selv kan det føre til sundhedsproblemer for din hund og dermed dårlig trivsel. Som før nævnt ses det typisk på led, ledsmerter men også en bevægelighed som måske ikke er som den har været.

Hvis du derfor ønsker at gøre det bedste for din hund, så er Glucosamin og chondroitin et rigtig godt tilskud til din hund. Med dette tilskud er du med til at sikre at din hund eller hunde får et bedre fundament og nok af disse ingredienser som hunden ikke kan producere nok af selv.

Vigtige dele i Glucosamin og chondroitin til din hund

  • Askorbinsyre

Det lyder som et avanceret udtryk men det kan også oversættes til C-Vitamin, det udtryk kender vi allesammen. Denne C-vitamin eller Askorbinsyre bidrager til en normal “kollagenproduktion” hos din hund og alt dette understøtter at huden, tænder, brusk og ikke mindst knogler fungere normalt hos din hund.

  • Gurkemeje

Gurkemeje giver din krop en masse godt. Gurkemeje er nemlig proppet med antioxidanter og det er rigtig godt for din hund. Hundens led og knogler samt led får en større fleksibilitet hvilket er super vigtigt som din hund bliver ældre. Gurkemeje er en ingrediens som også indeholder det aktive stof curcumins og støtter kroppen især omkring bevægelighed. Har din hund derfor ledsmerter eller gift er det et rigtig godt tilskud til din hund.

Hvordan giver man hunden Glucosamin & chondroitin?

Det anbefales at du altid følger leverandørens anvisning “Animigo” som vi kort vil beskrive her. Dette tilskud er i kapselform og spises gerne helt eller du kan tilsætte det hundens tørfoder “eller vådfoder”

I løbet af de første 3 måneder anbefaler “Animigo” at du følger den vejledende dosis som beskrives hos leverandøren. Så kan du evaluere din hund og vurdere du at din hund har fordele af dette tilskud kan du reducere den dosis du giver din hund løbende og efter behov.

Sørg for at læse brugsanvisningen når du handler produktet.

Hofte & Led Complex : et andet rigtig godt alternativ fra Animigo

Hofte og led Complex er et andet tilskud til din hund som er særdels velegnet til hunden med stive og smertefulde led. Dette produkt indeholder ligeledes Glucosamin, chondroitin samt gurkemeje. Der er derfor mange gode ingredienser til at bidrage til din hunds trivsel, ung som gammel.

Især Gurkemege virker antiinflammatorisk og det bidrager til at vedligeholde hundens hofter og led før smerterne men kan også hjælpe selv om ledsmerterne allerede er opstået.

Med dette tilskud bidrager du til din hunds velvære og de daglige ture i skoven og legene bliver sjovere og lettere.

Husk altid grundigt at læse vejledningen fra Animigo.

Hofte og led Complex er et super produkt som tilskud til din hunds hofter og led.

Produktet indeholder Glucosamin, Chondroitin samt gurkemeje som på flere måder kan forebygge og hjælpe din hund ved ledsmerter m.m

Når du giver din hund det rigtige tilskud øger du din hunds velvære. Det gør turen i hundeskoven meget sjovere

Opnå rabat på kosttilskud og Glucosamin fra Animigo

Hvis du er blevet glad for produkterne fra Animigo er det en god ide at købe lidt større ind. Du vil typisk på hjemmesiden få en mængderabat når du køber flere af samme produkt.

Det betaler sig naturligvis i længden hvis du ved produktet virker for din hund og her er fordelen også at du ikke løber tør for kosttilskud til din. Det er præcis det samme som med hundemad hvor man skal huske at bestille når man tager hul på den sidste pose hundefoder.

Animigo har desuden et hav af produkter til hunden når vi snakker kosttilskud. Det er helt sikkert et besøg værd og butikken har et hav af positive anmeldelser både på deres egen side men også på trustpilot så det er ikke svært at anbefale.

Tak fordi du læste vores artikel “bedste Glucosamin til hunde” vi håber du fik inspiration og svar på dine spørgsmål.

Seneste indlæg