Hundeshampoo KW : plejeprodukter til din hund fra KW


Hundeshampoo KW er et af flere produkter fra KW. KW er oprindeligt opstået på baggrund af større krav fra hundefrisører til deres hundeshampoo. Ønsker du produkter fra KW kan du ikke handle direkte hos KW da de er grosist og udelukkende handler med hundefrisøren, grosister, dyrlægen samt dyrehandlere.

Og derfor er du selvfølgelig i stand til at få produktet fra dyrehandleren og vi gennemgår her flere af produkterne fra KW.

Vi gør opmærksom på at der i denne artikel er annonce indhold.

Bedste hundeshampoo : Vi bruger hundeshampoo KW (KW Minkolie shampoo 200 ml)

Vi har en Dogue de Bordeaux og en Cane Corso. Når vi er i hundeskoven går det ikke helt stille for sig og derfor trænger hundene altså til en omgang vask engang imellem.

Til det bruger vi KW hundeshampoo, den er nem at bruge og vi synes den efterlader hundene med en rigtig flot pels. Det er ikke altid at hundene synes det er sjovt at komme ind under bruseren men begge hunde er så flotte og skinnende i pelsen når de er færdige med deres bad.

Vi fandt oprindeligt produktet attraktivt fordi det blev anbefalet til hunde med pelsudfordringer. Vores erfaring med produktet er at det er nemt at bruge og så er det relativ billigt. Som bonus bemærkning synes vi altså bare denne shampoo dufter godt, så der skal meget til før vi skifter produkt.

Hundeshampoo

Efter vores hunde har været en tur i hundeskoven så er de ofte lettere snavsede. Hvis der er et vandhul med en masse mudder elsker de at kaste sig ned i vandet og rulle rundt.

Vi vil ikke tage fornøjelsen fra dem men det koster fra tid til anden et brusebad til hundene selv om det ikke altid er hundenes drøm

Hundeshampoo KW er vores foretrukne hundeshampoo. Produktet er super alsidigt fordi det kan bruges både til hund og kat og ikke mindst korthåret samt langhåret hunderacer.

Andre produkter fra KW som kan være aktuelt til hunden

KW laver en masse velegnede produkter både til hund og kat. Vi har fundet de produkter frem her som vi synes kan være mest aktuelle for dig med hund.

KW Medicin shampoo uden parfume (200 ml)

Har din hund kløe, skæl eller måske tør hud. Så er KW Medicin Shampoo et produkt som er lavet særligt til denne udfordring. Produktet medvirker til at din hund igen får en glansfuld og skinnende pels.

Produktet kan bruges til alle racer og er både til hund og kat, så har du også en kat i husstanden så kan du slå 2 fluer med et smæk. Du bør med en flaske med 200 ml have nok til at løse problemet med hundens pels. Det anbefales at du bruger denne shampoo hver 8 dag.

Har du derfor udfordringer med hundens pels er KW Medicin Shampoo et velegnet valg af shampoo til din hund. Vi anbefaler selvfølgelig altid at du læser hele brugsanvisningen så du får den bedste proces med din hund.

KW hvalpe shampoo (200 ml) Perfekt til din hundehvalp

Har du en hundehvalp eller sågar en kattekilling, så er KW hvalpeshampoo et rigtig godt valg. Shampooen er mild den tilfører protein til en trist pels og har en genopbyggende effekt af f. eks hårspidserne.

Med 200 ml har du til et godt stykke tid hvor du kan holde din hvalp hygiejnisk og flot i pelsen. Det er en relativ lille investering i en hvalp, da KW´s produkter er attraktive i prisen.

Produkterne er nemme at bruge men er du i tvivl følger der brugsanvisning med som vi selvfølgelig altid anbefaler dig at læse.

KW Balsam (200 ml) Et rigtig godt supplement til KW Hundeshampoo

Her har du et rigtig godt super godt supplement til KW Shampooen. Så har du endnu bedre vilkår for at sikre din hund får en skinnende og flot pels.

Den udbygger smidigheden i hundens pels og det gør det nemt for dig at arbejde med pelsen. Denne balsam er rigtig god mod tør pels og hud og hunden opnår en fugtighed som er mere naturlig.

Undtagelsesvis skal det siges at produktet ikke kan anvendes på ruhårsracer, men ellers alle andre hunderacer samt katte.

KW har et stort udvalg af shampoo og Balsam til hunden

KW har endnu flere produkter til din hund men ovenstående er de mest aktuelle produkter for os som familie med hund. Har ud dog særlige behov kan se et større udvalg hos Gilpa på nedenstående link

Hvor tit må en hund komme i bad ?

Nu har vi skrevet om forskellige KW produkter, herunder shampoo og balsam. Men du sidder måske og tænker hvor må en hund komme i bad.

Det er selvfølgelig i naturens forstand et rigtig godt spørgsmål som vi selv har stillet til vores dyrlæge og researchet lidt på. Svaret kan variere på en gang om ugen og op til måske en gang om måneden. Andre gange er det knapt så ofte.

Med et af KW´s produkter anbefales en vask hver 8 dag i processen men jeg vil så også sige ikke tiere end det. Dvs, en gang om ugen max – selv vasker vi vores egne hunde ca en gang om måneden. Har du en hund med fedtet pels kan det være nødvendigt at vaske hunden noget oftere.

Vi vasker vores hund ca 1 gang pr måned. Hvis hunden lugter for meget efter en masse leg i hundeskoven vasker vi den oftere. Du bør ikke vaske din hund for tit hvis det ikke er nødvendigt. Brug ikke for varmt vand på din hund og sørg for at tale beroligende til din hund under badning.

KW hundeshampoo er vores egne fortrukne shampoo til vores hunde.

Prisen synes jeg er lav, 70 kroner i skrivende stund for en bøtte som holder rigtig længe.

Vi bader nok vores hunde en gang pr mdr eller efter behov.

Det bedste råd vi kan give er ikke at bruge for varmt vand og tag dig god tid til at gøre det til en god oplevelse for din hunde.

Hvordan vasker jeg min hund i ansigtet

Når vi vasker vores hunde er det ikke sjovt med en bruser i ansigtet. Derfor skal du være forsigtig når du vasker din hund i ansigtet. Vask hunden med en svamp og vær forsigtig. Hunden skal ikke forbinde et bad med en dårlig oplevelse hvis du kan undgå det.

Du skal især sørge for at undgå at din hund får sæbe i øjet. Det er absolut ikke sjovt for din hund og den skulle nødigt løbe skrigende bort næste gang du tænder for bruseren.

Vi håber du med denne artikel “hundeshampoo KW” fik inspiration og svar på dine spørgsmål.

Seneste indlæg