Dobbelt hundeskål : Køb din nye hundeskål her


Dobbelt hundeskål, eller måske et underlag til hundeskålen. Når det kommer til hundeskålen lyder det simpelt, for hunden skal jo blot drikke noget vand. Dog er der væsentligt mere i det for der er mange praktiske hensyn at tage, samt hundeskålen gerne må pynte i hjemmet eller haven.

For god ordens skyld skal det nævnes der i denne artikel er annonce indhold.

Hvilken hundeskål bruger du ?

Der findes mange former for hundeskåle. Der findes en helt almindelig lille skål, så findes der en metal skål og meget mere. Alt i alt kommer det meget an på dig som person og hvad du ønsker i dit hjem.

Hertil kommer det også meget an på hvilken hund du har. Har du en stor hund skal du tænke på det rent lavpraktisk er fornuftigt at have en stor hundeskål. Ellers skal du fylde den på med vand hele tiden fordi en stor hund, drikker naturligt nok rigtig meget vand.

Desværre er det ikke altid man husker at fylde vandskålen op og det er skidt for hunden. Derfor kan det også være en fordel at have flere hundeskåle i huset eller i haven, så der altid er et sted kunne kan få drukket noget vand når den er tørstig.

Vi bruger dobbelt hundeskål, flere steder i hjemmet og haven

Vi har en stor Dogue de Bordeaux og en Cane Corso. Vores Franske Mastiff som den også kaldes er en rigtig stor hund. Det betyder naturligvis at den drikker mange liter vand om dagen og dermed skal det være store hundeskåle.

Er der travlt om morgenen når alle børnene skal i skole og alt skal organiseres kan det ske at vi glemmer at tjekke hundeskålene. Derfor har vi hundeskåle 2 steder indenfor i huset. Dertil har vi en dobbelt hundeskål udenfor i haven.

Nogle vil nok mene at det er voldsomt med 3 sæt dobbelt hundeskåle men dertil må vi bare sige. Det er kritisk at hundene altid får deres vand, også de dage vi som hundeejere har travlt som familie. Derfor har vi helgarderet os så vi trygt kan sige vand altid er tilgængeligt for vores hunde.

Vores Dogue de Bordeaux drikker en ordentlig mundfuld ad gangen. Det skal lige sige at den hunderace også spilder en hel del.

Men det betyder omvendt også at der skal være rigeligt med vand. På den varme dage drikker Cozmo utrolig store mængder vand og derfor skal der “altid” være vand tilgængeligt for begge vores hunde.

Hundeskål på stativ : rigtig praktisk til store hunde

Vi må bare sige at en hundeskål på stativ er et must for os. Vi har store hunde og det er absolut ikke sundt for hunden at stå og drikke vand på gulvet på den lange bane.

Hvis du køber hundeskål på stativ kan du justere det i højden så det passer til den hund som du har. De første par år gør det måske ikke noget med en hundeskål på gulvet men hundens helbred synes ikke det er sjovt hvis det skal stå bukket forover for at drikke eller få sin hundemad.

Vi mennesker synes også det er rart at spise i en fornuftig stilling, det samme gør sig gældende for hundene. Har du derfor en stor hund med noget højde på vil vi altid anbefale dig at bruge en hundeskål på stativ. Det smarte er selvfølgelig at det altid kan justeres i højden som din hund vokser.

Underlag til hundeskåle : utrolig praktisk især med store hunde

Som tidligere nævnt har vi en Dogue de Bordeaux. Vi kan kun sige, denne hunderace spilder utrolig meget. Det er vores store bamse hund men hvis du godt kan lide at det er rent og gulvet er flot kan du muligvis få stress over en Fransk Mastiff.

Hver gang vores hund drikker så ryger der utrolig meget vand på gulvet og det er hver gang. Han drikker lidt vand så kigger han lige rundt i lokalet, så spilder han og drikker lidt mere. Han går og hygger sig og det er fantastisk.

Men er du lidt sart med din rengøring så kan det klart anbefales med underlag til hundeskåle, det fjerner de værste mængder af vand på gulvet. Så er der også mindre at rengøre. Du kan selvfølgelig også bruge et håndklæde eller lign. Dog er der underlag til hundeskåle i flotte og praktiske design.

Anti spild hundeskål : en god løsning hvis du er træt af vandspild

Afhængig af hvilken hund du har findes der også de såkaldte anti spild hundeskål. Disse hundeskåle har indadskrående kanter i deres form således at du mindsker risikoen for at vanden siver udover kanten på hundeskålen.

Det giver selvfølgelig ikke en hund i at savle og spilde når den går fra vandskålen, men har du en hund med lange øre kan en anti spild hundeskål være rigtig god.

Vi har tidligere haft en Cocker Spaniel og her vil en anti spild hundeskål være rigtig god. Den hunderace får tit våde øre og det er upraktisk og heller ikke sundt for hunden.

Vand er bare så vigtigt for hunden og gerne frisk vand. Det betyder at hvis du har især en stor hund skal der fyldes op i hundeskålen ofte.

Alternativt kan du som vi gør have flere sæt af dobbelt hundeskåle, det gør hvis du glemmer den ene hundeskål så kan hundene altid finde vand et andet sted.

Vi bruger selv metal hundeskåle, vi synes de er pæne og tidsløse i deres design.

Se og køb et kæmpe udvalg af forskellige hundeskåle

Der findes et hav af forskellige hundeskåle. Uanset om du ønsker en hundeskål i keramik, plastik eller måske en hundeskål i særligt design, så finder du her et kæmpe udvalg hos leverandøren.

Du finder også de såkaldte spis langsomt hundeskåle hvor hunden bliver udfordret fordi den ikke kan grovspise maden. Nogle hunde tygger desværre ikke nok på maden men sluger den i en hulens fart. Her er en “spis langsomt hundeskål” en god ide fordi hunden skal fange maden i sin hundeskål.

De såkaldte spis langsomt hundeskåle er tit og ofte en lille labyrint hvor hunden skal fiske sin hundemad op. På den måde sluger hunden ikke alt sin hundemad med det samme, men når at fordøje maden i et fornuftigt tempo.

Vi håber du med denne artikel “dobbelt hundeskål” har fået inspiration og svar på dine spørgsmål. forhandleren som vi har anbefalet i denne artikel er Alt til hund og kat som har gode anmeldelser på trustpilot.

Seneste indlæg