Hvilken slags hundetegn bruger du ? Se et kæmpe udvalg af forskellige hundetegn her


Skal du bruge et hundetegn eller er du egentlig nysgerrig på hvor mange forskellige hundetegn der findes. Vi har dykket ned i internettets arkiver og fundet en masse forskellige hundetegn til dig. Der findes et hav af hundetegn og derfor har du masser af muligheder hvis du gerne vil variere lidt med dine hundetegn.

Vi gør opmærksom på jf reglerne at der i denne artikel er “annonce indhold”

Hundetegnet fås i rigtig mange udgaver

Et hundetegn er langt fra et lille standard hundetegn. Du kan få alt i farver og du kan også få forskellige hundetegn indenfor hunderacer og former. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser og det gør det lidt sjovt fordi nogen gange er det sjovt med lidt variation.

Her ser du poten med diamanter. Endnu et af de populære hundetegn fra virksomheden my family. Når du handler et hundetegn fra My Family er du sikker på at få noget ordentlig kvalitet.

Forskellige hundetegn til forskellige lejligheder

Tit og ofte køber en hundeejer blot et enkelt hundetegn og bruger det indtil der skal købes et nyt. Men det behøver slet ikke være sådan. I dag er et hundetegn så billigt at man sagtens kan købe flere hundetegn og have forskellige hundetegn til forskellige lejligheder.

Det hjerteformet hundetegn som er formet som hjerte er utrolig populært. Det kommer selvfølgelig an på hvilken hund du har samt hvad du vil udstråle med din hund.

Har du en stor farlig vagthund er det måske ikke dette hundetegn du vælger, omvendt signalere du at du elsker din hund og den elsker helt sikker også dig.

Hundetegnet er lovpligtigt så der er ingen vej uden om

Selv om du måske synes du har en super opdragen hund så er der ingen vej uden om. Hundetegnet er lovpligtigt og vi anbefaler du vænner hunden til at bruge det så snart du får den lille hvalp hjem. På den måde er hunden helt vant til det fra start af og for de fleste hunde er det hel naturligt med halsbånd og hundetegn.

Elsker du dyr og vil gerne finde på et rigtig sjovt hundetegn til din hund. Så har My Family produceret en hel serie af hundetegn med forskellige dyr på.

Du vælger på nedenstående link hvilket dyr du ønsker din hund skal have som hundetegn og får det lynhurtigt med posten. Nemmere bliver det ikke

De forskellige hundetegn er billige at købe

Der findes mange tunge poster når der skal handles ind til en ny hund. Her er et hundetegn en meget lille økonomisk post på budgettet så alle bør have råd til et hundetegn. Et hundetegn fås naturligvis i flere forskellige prisklasser men grundlæggende er det meget normalt at kunne købe et hundetegn for en hundrede krone seddel og det er ovenikøbet inklusiv gravering i dit nye hundetegn.

Hvad skal der stå på et hundetegn

Det er supernemt at købe et hundetegn her via sitet. Når du bestiller dit hundetegn online er der nemlig gjort klar til de oplysninger som er lovpligtige jf hundeloven. Det betyder du ikke kan gøre noget rigtig forkert ved din bestilling af hundetegn.

Når du udfylder oplysninger online vil sitet bede om dine oplysninger, herunder dit navn, adresse og hertil anbefaler vi også at du skriver dit telefon nummer. På den måde kan man hurtigt kontakte dig såfremt man finder din hund. Vil du vide mere om reglerne omkring hundetegn kan du læse mere om hundeloven her.

Hundetegn i rustfrit stål er altid populære og meget klassiske hvis man er i tvivl om hvad man skal vælge.

Husk man kan sagtens have flere hundetegn og det ene hundetegn behøver ikke udelukke det andet. Du kan sagtens have forskellige hundetegn til forskellige lejligheder.

Skal hunden have hundetegn på hjemme hos dig

En hundelov kan altid fortolkes på mange måder men hjemme på din egen grund kan din hund godt gå rundt uden hundetegn. Problemstillingen her er bare hvis din hund stikker af. Er din grund indhegnet ordentligt eller er der huller i hegnet er det en rigtig god ide altid at sørge for din hund bærer sit hundetegn.

Hvis du i perioder tager hundens halsbånd af skal man have en god rutine med at sætte det på igen for stikker hunden af kan du risikere bøder og i værste fald ser du ikke din hund igen. Det er altid mere bøvlet at fange en hund uden hundetegn og så skal man kontakte myndighederne og det er der desværre mange mennesker som ikke kan overskue.

De forskellige hundetegn som hunderacer

Der findes utrolig mange hundetegn som er designet som en hunderace. Der er altså en stor sandsynlighed for du rent faktisk kan finde et hundetegn som illustrere den hunderace som du selv har.

Søger du derfor et hundetegn som Springer Spaniel så findes det her på sitet. Du bladre blot igennem de mange forskellige hundetegn under de forskellige hunderacer og ser om du kan finde noget der ligner din hund blandt de mange muligheder. Det kan gøre det lidt ekstra sjovt med sådan et hundetegn.

Her ser du et hundetegn som Springer Spaniel. Der findes utrolig mange forskellige hundetegn hvor du kan se de forskellige hunderacer.

My Family producere de forskellige populære hundetegn og disse hundetegn er samtidig af en god robust kvalitet.

Hundetegnet kan redde hundens liv

Det er selvfølgelig altid en påstand. Dog vil jeg stadig påstå at såfremt din hund har halsbånd på vil mange flere mennesker være tilbøjelig til at kontakte dig hvis de finder din hund. Hvis folk finder en løs hund uden halsbånd vil de måske tøve lidt med at tage kontakte til hunden. Hertil er det også væsentligt mere besværligt at komme i kontakt med dig og mange er uvidende om hvem de skal kontakte såfremt de finder en løs hund uden hundetegn på gaden.

Du skal spørge dig selv helt objektivt, at hvis du finder en løs hund uden hundetegn ved du så hvem du skal kontakte og vil du tage fat i hunden såfremt den er uden hundetegn. De fleste hundeejere vil nok sige ja men der findes også mange mennesker uden hund som måske ikke orker det besvær. Mange mennesker uden hund forstår ikke altid at os med hund elsker vores hund og den tit er en central del af familien.

Hvor længe holder de forskellige hundetegn

Der findes ikke en konkret udløbsdato på hundetegnet, det kommer lidt an på hvem der bruger det og hvad det bliver udsat for. Tit og ofte efter nogen år kan man risikere at det indgraveret på hundetegnet er lidt udvasket eller slidt. Selve hundetegnene i dag er ret robuste og der skal meget til at ødelægge dem.

Hvis du har hunden med i hundeskoven og eventuelt på stranden hver dag bliver et hundetegn naturligvis også meget mere udsat end hvis der ikke er så meget aktivitet. Har du en lille sofa hund vil du formentligt erfare at et hundetegn kan holde i rigtig mange år.

Kødbenet er også et populært og meget brugt hundetegn. Det fås i mange udgaver og mange farver. My Family som producere disse hundetegn laver hundetegn som holder i mange år.

Hundetegn til både de små og store hunde

Uanset om du har en lille bitte hund eller en stor Dogue de Bordeaux så er der forskellige hundetegn til alle slags hunde. Ønsker du et lille hjerte eller måske et hundetegn som er formet som et kødben så findes det også.

Det kan også være du i anledningen af f.eks jul med hunden at du ønsker din hund skal have et særligt hundetegn på. Det ene hundetegn behøver ikke udelukke det andet.

Det klassiske hundetegn som hundehjerte. Rigtig mange hundeejere elsker når der er lidt glitter og det fås også i mange farver.

Gravering er gratis og står bag på dette hundetegn.

De forskellige hundetegn fås i flere størrelser

Når du handler hundetegn så husk altid at kigge på størrelsen af hundetegnet. Flere af de forskellige hundetegn fås nemlig i flere størrelser. Det betyder også at hvis du har en stor hund skal du nok ikke købe det mindste hundetegn.

Ligeledes vil et stort hundetegn virke forkert til en lille bitte hund. Størrelser på hundetegnene står angivet når du bestiller dit hundetegn på sitet.

Uanset hvor godt ud passer på din hund så husk også den rigtige hundeforsikring

Der er ting der er lovpligtige, herunder hundetegnet. Men uanset hvor mange foranstaltninger du tager kan din hund altid komme ud for et uheld. Den kan ente blive kørt ned eller slå sig når den leger i hundeskoven. Vi tilråder altid du tegner en udvidet hundeforsikring så du er forsikret hvis din hund havner på dyrehospitalet.

Seneste indlæg