Om os og vores hunde

Vores Dogue de Bordeaux og Cane Corso

En familie med en Dogue de Bordeaux og en Cane Corso

Vi er en familie bestående af 2 voksne, 3 børn, et hamster og så selvfølgelig vores store hund. Vi valgte efter afstemning at vores Dogue de Bordeaux skulle hedde Cozmo. Siden denne side oprindeligt blev lavet har vi så også fået endnu en hund. Det blev til en anden hunderace, nemlig en Cane Corso.

Vi elsker at have hund og samtidig se hvor meget godt det gør for familien. Der er altid fordele og ulemper men vi synes klart at fordelene opvejer ulemperne.

Hvorfor en Dogue de Dordeaux

Vi har kigget på så mange forskellige hunderacer og vi har været rigtig interesseret i flere forskellige, men efter meget research faldt valget på en såkaldt Fransk Mastiff. For os har den været en fantastisk familiehund og samtidig en rigtig beskyttende vagthund som gør familien trygge, især har den fokus på at passe på ungerne

Vores Dogue de Bordeuax nærmer sig efterhånden de 2 år. Vi fik ham da han var 8 uger gammel og der vejede han blot 6 kilo. Der er sket dog siden. Nu er han virkelig familiens hund og elsker at være sammen med os allesammen.

Hertil er han en opmærksom vagthund der passer rigtig godt på sin familie.

Hvorfor en Cane Corso

Vi havde jo allerede en Dogue de Bordeaux. Vi overvejede derfor kraftigt hvorvidt hund nummer 2 skulle være af samme hunderacen. Men alligevel faldt valget på en Cane Corso. Vi har mødt flere som har en Cane Corso men vi har også læst meget om hunderacen.

Den bliver lige så stor som vores Dogue de Bordeuax og måske en lille smule mindre. Men vi har valgt den fordi du eftersigende er en udbredt familie hund og ikke mindst vagthund. Vi har rigtig gode erfaringer med vores Franske Mastiff og håber at kunne gøre os en masse gode erfaringer med vores lille Cane Corso.

Det har bragt stor glæde i hjemmet at vi nu har fået vores Cane Corso. Han er en fræk lille en som godt tør kaste sig op i den store hundeseng vi oprindeligt købte til vores Dogue de Bodeaux.

Vi har kun haft vores Cane Corso i lidt over en uge så der vil komme flere artikler løbende omkring hans udvikling. Vi er også spændte på at se hvordan det bliver med 2 hunde i hustanden i stedet for blot en hund.

En hjemmeside om hunde

Vi fandt ud af i vores bestræbelser på at finde en hund at der findes rigtig mange gode hjemmesider på nettet om hunde men der findes desværre også dårlige, vi prøver at samle de gode sider her og samtidig skrive om vores egne erfaringer med hund og ikke mindst være en familie med hund på denne side. på den måde håber vi at det kan være til inspiration for andre, det kan være hyggelig læsning men det kan også være at vores erfaringer kan hjælpe andre.

Ligeledes synes vi det er sjovt at skrive om vores hunde og vores oplevelser og dele det med andre. Du kan også finde os på vores instagram “gladforhund.dk” hvor vi også jævneligt poster billeder med vores hunde.

I nedenstående video kan du se Vores Dogue de Bordeaux leger med den lille ny Cane Corso.

Så er leg mellem hundene, som du kan se ligger den store hund på ryggen og er forsigtig med den lille

Vores side indeholder reklamelinks

Oprindeligt startede vi med blot at lave en hjemmeside fordi emnet har vores store interesse men det koster også penge at drive så derfor kan du falde over affiliate links i vores artikler. Det er såkaldte reklamelinks. Det betyder hvis du trykker på vores links og handler de steder vi henviser til modtager vi en mindre provision. Den “indtægt” bruger vi til at betale vores omkostninger med domain, hjemmeside og alle udgifter til driften af vores hjemmeside. Som udgangspunkt er det dog vigtigt at understrege vi ikke vil anbefale noget vi ikke selv kan stå indenfor, men igen er det mindst lige så vigtigt for os at du som bruger af vores side ved når en artikel indeholder et reklamelink.

Det skal understreges at man bliver ikke velhavende af at skrive om sine hunde men fra tid til anden bliver det måske penge til en ny hundeseng eller andet som vi så køber og skriver en artikel omkring. Ønsker du et samarbejde med os er du altid velkommen til at kontakte os på mail familiekolind@gmail.com Du skal dog være opmærksom på det er en hobby så der er ikke svar hver eneste dag.

Læs mere om hunderacerne her

Er du interesseret i at vide mere om en Dogue de Bordeaux kan du læse mere her hos Dansk Kennel klub.

Vil du derimod også vide noget om en Cane Corso kan du se mere hos Dansk Kennel Klub på dette link.

Vores mest populære artikler

Vi har skrevet en masse forskellige artikler og her kan du se de mest populære artikler vi har på sitet

Vores artikel omkring hundeforsikring

Vores artikel Alt om hundetegn

Siden bliver løbende omdateret med en masse nye artikler, både om hunderacer generelt men også alt andet om hundeskove og hvad hjertet ellers begærer. Vi ønsker dig god læsning