Om os

Vores Dogue de Bordeaux

En familie med en Dogue de Bordeaux

Vi er en familie bestående af 2 voksne, 3 børn, et hamster og så selvfølgelig vores store hund. Vi valgte efter afstemning at vores Dogue de Bordeaux skulle hedde Cozmo.

Vi elsker at have hund og samtidig se hvor meget godt det gør for familien. Der er altid fordele og ulemper men vi synes klart at fordelene opvejer ulemperne.

Hvorfor en Dogue de Dordeaux

Vi har kigget på så mange forskellige hunderacer og vi har været rigtig interesseret i flere forskellige, men efter meget research faldt valget på en såkaldt Fransk Mastiff. For os har den været en fantastisk familiehund og samtidig en rigtig beskyttende vagthund som gør familien trygge, især har den fokus på at passe på ungerne

En hjemmeside om hunde

Vi fandt ud af i vores bestræbelser på at finde en hund at der findes rigtig mange gode hjemmesider på nettet om hunde men der findes desværre også dårlige, vi prøver at samle de gode sider her og samtidig skrive om vores egne erfaringer med hund og ikke mindst være en familie med hund på denne side. på den måde håber vi at det kan være til inspiration for andre, det kan være hyggelig læsning men det kan også være at vores erfaringer kan hjælpe andre.

Vores side indeholder reklamelinks

Oprindeligt startede vi med blot at lave en hjemmeside fordi emnet har vores store interesse men det koster også penge at drive så derfor kan du falde over affiliate links i vores artikler. Det er såkaldte reklamelinks. Det betyder hvis du trykker på vores links og handler de steder vi henviser til modtager vi en mindre provision. Den “indtægt” bruger vi til at betale vores omkostninger med domain, hjemmeside og alle udgifter til driften af vores hjemmeside. Som udgangspunkt er det dog vigtigt at understrege vi ikke vil anbefale noget vi ikke selv kan stå indenfor, men igen er det mindst lige så vigtigt for os at du som bruger af vores side ved når en artikel indeholder et reklamelink.