Sådan bruger du din hundeforsikring


Denne artikel “sådan bruger du din hundeforsikring” er skrevet fordi der tit og ofte kan opstå tvivl om hvordan man bruger sin forsikring til hunden samt hvornår man kan gøre det.

Der er annonce indhold i denne artikel

Sådan bruger du din hundeforsikring når hunden er kommet til skade

For nyligt legede vores Dogue de Bordeaux i hundeskoven som den meget tit gør. Hunden var glad og man kunne ikke se på den store Franske Mastiff at den faktisk var kommet til skade.

Først da vi kommer hjem fra turen bemærkede den ene af vores døtre at der er en smule rødt blod på køkkengulvet. Det er selvfølgelig oplagt at der er noget på hundene, en rift eller lign.

Vi tjekker begge vores hunde “vi har også en Cane Corso” og vi kan så konstatere at vores Dogue de Boreaux har fået en stor flænge i poten. Den er faktisk ret stor og bløder en del, så vi bliver selvfølgelig forskrækkede og tager næste dag til dyrlægen med poten.

Vores Dogue de Bordeaux havde en flænge i poten

Det ser voldsomt ud med sådan en flænge men den store hund er ikke for sarte sjæle, men allerede næste morgen humpede hunden lidt så vi var tidligt afsted til dyrlægen.

Dyrlægen kiggede på Poten og konstaterede at hunden skulle have medicin og så skulle hunden have en forbinding på. Desuden skulle hunden have sokker på når den var ude i haven, så forbindingen ikke gik i stykker.

Det var noget af en kabale da vores Franske Mastiff godt kan lide at komme ud i haven mange gange om dagen. Hele den proces var lidt tung men efter små 14 dage blev poten faktisk pæn og Cozmo “som hunden hedder” blev helt god igen, man savnede sine ture i hundeskoven med alle vennerne.

sådan bruger du din hundforsikring

Vores Dogue de Bordeaux måtte gå hjem i godt 14 dage og det var ikke sjovt. Han er vant til at lege i hundeskoven hver dag så han savnede sine venner

Gudskelov havde han vores Cane Corso som selskab og gudskelov havde vi en ordentlig hundeforsikring som hjalp os med regninger.

Skaden på vores hund kostede næsten 5000 i dyrlægeregninger samt medicin

Det løber op når man skal til dyrlægen og vi var faktisk forbi dyrlægen 3 gange, hertil købte vi også medicin til hunden over de 14 dage.

Hele den proces kostede 5000 kroner i diverse regninger så det kan meget hurtigt blive dyrt at have en hund, det kan de fleste nok nikke genkendende til.

Her kommer vores hundeforsikring ind i billedet, vi har en udvidet hundeforsikring så vi tjekkede hvad der var muligt at få refunderet af forsikringsselskabet.

Vi har en udvidet hundeforsikring som vi havde fundet via en forsikringsportal så vi var nysgerrige på hvad sådan en forsikring kunne dække

Vi loggede på vores forsikring via forsikringsselskabet og anmeldte skaden, den proces var utrolig nemt. Da vi havde beskrevet skaden vedhæftede vi vores kvittering fra dyrlægen samt regninger på medicinen.

Vi havde en selvrisiko som vi selvfølgelig selv skulle betale og var i det hele taget i tvivl om hvorvidt en hundeforsikring dækkede sådan noget her.

Men allerede næste dag fik vi en mail fra forsikringen om at de dækkede godt 2000 kroner af beløbet (her fra selvrisikoen trukket” og så var der nogen enkle ting de ikke dækkede. Men alligevel dækkede de 2000 kroner og det er sjovt nok hvad vores udvidet hundeforsikring koster om året.

Det er godt givet ud med en ordentligt hundeforsikring, for du ved aldrig hvornår du skal på hospitalet med hunden

Vi kan nu se hvordan en tur i hundeskoven kan udvikle sig, derfor ved vi også at næste gang kan en af hundene brække benet eller lign.

En tur på dyrehospitalet kan sagtens løbe op i 20 – 30.000 kroner eller det der er værre. Og tit når man står i den situation handler man med følelser for hunden er en del af familien og man gør alt man kan for at redde den.

Men med en hundeforsikring er du super godt sikret, du kan redde hundens liv uden du skal droppe sommerferien eller den store operation på din bil, eller hvad du ellers bruger pengene til.

Husk at tegne den rigtige hundeforsikring, udover den lovpligtige bør du tegne en udvidet hundeforsikring

Der findes man selskaber som udbyder en hundeforsikring. Du skal dog være opmærksom på at den almindelige lovpligtige hundeforsikring ikke dækker særlig bredt. Faktisk er det primært en ansvarsforsikring hvis din hund volder skader på andre eller andres ejendom.

Du er derfor ikke dækket ind hvis din egen hund kommer til skade eller bliver syg. Her kommer en mere udvidet hundeforsikring ind i billedet. Du kan læse mere omkring hundeloven og forsikringer her.

Når du derfor finder din hundeforsikring skal du sørge for at være dækket ind ved sygdom og dyrehospitalet og den slags. Det er vigtigt at læse det hele igennem for det er nok den eneste gang du kigger på det og så har man glemt alt om det senere hvilket er naturligt nok.

Sådan får du den bedste hundeforsikring : det tager få minutter

Du kan finde et hav af forsikringer på nettet, men det er utrolig nemt at få den absolut bedste hundeforsikring og du skal kun bruge få minutter.

Du går ind via nedenstående link til forsikringsportalen. De har samlet en masse forsikringsselskaber som byder mod hinanden, de er altså i konkurrence og skal byde dig den bedste mulige pris.

Her taster du på din computer hvad du ønsker og så læner du dig tilbage og så modtager du de bedste bud på din indbakke. Så kan du få den bedste dækning til den bedste pris. Det skal siges at det er store etableret forsikringsselskaber der byder så du får det bedste af det bedste.

Det bedste ved det hele er at det er fuldstændig gratis, du behøver ikke engang takke ja til noget tilbud, men på den måde finder du det absolut bedste tilbud på en hundeforsikring til din hund. Det kan varmt anbefales. Uanset hvad bør du altid have en hundeforsikring, for du ved aldrig hvornår din hund kommer til skade.

Vi håber du med denne artikel “sådan bruger du din hundeforsikring” har givet dig svar på dine spørgsmål.

Seneste indlæg